Charcuterie.nl Zakelijk

Ook voor zakelijke inkoop bent u bij Charcuterie.nl op het juiste adres. Naast het gemak van onze uitgebreide selectie van heeft zakelijk bestellen bij Charcuterie.nl een aantal extra voordelen. We hebben deze voor het gemak even onder elkaar gezet. Het plaatsen van bestellingen maken we jou als zakelijke klant zo gemakkelijk mogelijk.

Aantrekkelijke prijzen
Voor zakelijke klanten bieden we scherpere prijzen en geven we graag productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en wensen. Een prijs die lager wordt wanneer je meer bestelt. We maken graag een offerte op maat. We bieden Een offerteaanvraag doe je direct bij jouw account manager. In veel gevallen krijg je aan de telefoon naast passend advies ook meteen al een goede aanbieding. Er kan dan ook direct een referentie toegevoegd worden aan de offerte. Wel zo gemakkelijk voor de administratie.

Razendsnelle service
Niemand houdt van wachten. Daarom hoef je bij ons nooit lang te wachten als je belt en op je aanvraag ontvang je altijd dezelfde dag een offerte. Je bestelling heb je morgen of zelfs vandaag nog in huis.

Achteraf betalen
Als bedrijf heb je bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wel zo gemakkelijk. Voldoet jouw bedrijf aan de voorwaarden en is er krediet toegekend? Dan kunnen bestellingen op rekening geplaatst worden. Dit kan door te bellen of mailen naar jullie accountmanager, of via de website.

Eigen accountmanager
Klinkt heel chic, is vooral heel gemakkelijk. Iedere zakelijke klant heeft een eigen accountmanager, die op de hoogte is van jouw situatie.

Neem direct contact met ons op

06-42303206

Maandag tot en met zaterdag 08:00 – 17:30 uur

contact@charcuterie.nl