Professioneel
met de hand
gesneden ham

Onze professionele cortadors snijden de hammen
vakkundig en presenteren deze met de grootste zorg.

Charcuterie.nl Cortador

Bij Charcuterie.nl zijn we ook zeer bedreven in het vakkundig met de hand snijden van gedroogde ham op been. In Spanje geniet het beroep van Maestro ‘Cortador’ de Jamon veel aanzien. De rijping op het been geeft extra smaak aan de diverse delen van de ham. Het aroma, de textuur en de fijnheid van de gesneden plakjes ham maakt het dat de smaak en beleving van het eten van een met de hand gesneden ham superieur is aan die van de machine gesneden plakjes.

Zowel als service voor uw horeca onderneming of bij evenementen op locatie. Bij de aankoop van een hele ham, zoals een Jamon Iberico of Jamon Mangalica kunt u er voor kiezen om deze door ons te laten versnijden. Wij zorgen er dan dat u ham mooi en efficiënt wordt versneden, geportioneerd en in een kleine handzame pakjes worden gesealt. Zo blijft de gesneden ham op z’n verst en kunt u uw gasten of klanten verwennen met de beste kwaliteit ham. U of uw gast hoeft alleen maar de verpakking te verwijderen en deze op een bord te leggen. Daarna is het genieten geblazen.

Cortador (hamsnijder) op Locatie

Ook kunt u een cortador boeken voor een evenement zoals een beurs, opening of op een bruiloft. Een cortador op uw evenement geeft u gasten een echt smaaktheater en is een echte showstopper op elke type evenement. Als u een Cortador boekt, dan komen wij met een luxe ham op locatie om deze met de hand voor uw gasten te versnijden en te presenteren. We vertellen uw gasten dan graag alles over charcuterie, de aangesneden ham, de leefstijl en afkomst van de varkens en ham. Door onze ervaring zijn wij in de gelegenheid om de best hamsnijders van Nederland bij u op locatie een demonstratie te laten geven.

Een ham voor elke gelegenheid

Er is net zoveel variatie in hammen als in feesten. We kunnen daardoor voor elke gelegenheid een passende ham voor u selecteren.

U boekt al een cortador voor uw evenement vanaf €250,- inclusief ham. Wij stellen graag in overleg met u een bijzondere ervaring voor u en uw gasten samen. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Ons portfolio

Neem een kijkje bij onze cortadors
GRATIS verzending

Bij orders boven de €100,- (binnen Nederland)

VERS gesneden & verpakt

altijd de beste kwaliteit in huis

SNELLE Levering

Op werkdagen binnen 24 uur vers gesneden en verzonden.

100% veilig afrekenen

iDeal / Creditcard / Bancontact / Apple Pay

© Charcuterie.nl 2019