Houdbaarheid & Bewaren

Op de FAQ-pagina vind u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

HOE KAN JE EEN HELE DROGE WORST HET BESTE BEWAREN

Wij adviseren altijd om hele gedroogde worsten buiten de koelkast te bewaren op een droge en donkere plek. Bij ons thuis hangt hij in de keuken of ligt hij in een broodmandje met een theedoek erover. Het is natuurlijk het beste om ze meteen op te eten! Lekker bij een biertje of een wijntje.

HOE LANG ZIJN HELE GEDROOGDE WORST HOUDBAAR?

Op papier zijn onze gedroogde worsten minimaal 2 maanden goed. Hoe langer men de worsten bewaart hoe droger ze worden en hoe krachtiger de smaak wordt. Dit kan natuurlijk ook wanneerze aangesneden zijn. Het gemiddelde van onze klanten ligt echter op 2-3 dagen.

HOE KAN JE GESNEDEN VLEESWAREN HET BESTE BEWAREN

Alle gesneden vleeswaren worden gevacumeerd. Deze pakketjes kunnen in de koelkast worden bewaard. Haal de vleeswaren alvorens nuttigen uit de koelkast zodat deze op kamertemperatuur kan komen. Laat daarna de gesneden ham nog even ‘ademen’ zodat de textuur, het aroma en de smaak van de plakjes lijkt op die van vers gesneden plakjes.

HOE LANG ZIJN GESNEDEN VLEESWAREN HOUDBAAR?

Alle gesneden vleeswaren worden zorgvuldig door onszelf gevacumeerd. In deze verpakking blijven de meeste producten zeker 1 maand goed. Eenmaal geopend raden wij aan de vleeswaren in de koelkast te bewaren en de producten binnen 3 dagen te consumeren. Alhoewel de meeste vleeswaren niet snel bederven zullen de vleeswaren wel smaak en aroma verliezen.

GRATIS verzending

Bij orders boven de €100,- (binnen Nederland)

VERS gesneden & verpakt

altijd de beste kwaliteit in huis

SNELLE Levering

Op werkdagen binnen 24 uur vers gesneden en verzonden.

100% veilig afrekenen

iDeal / Creditcard / Bancontact / Apple Pay

© Charcuterie.nl 2019