Evenementen & Proeverij-en

Ook zijn we altijd in voor een feestje en helpen u graag om uw speciale gelegenheid nog bijzonderder te maken. Uiteraard doen wij dit wel geheel in onze eigen stijl.

Cortador Event Services

Bij Charcuterie.nl zijn we ook zeer bedreven in het vakkundig met de hand snijden van gedroogde ham op been. In Spanje geniet het beroep van Maestro ‘Cortador’ de Jamon veel aanzien.

Een cortador op uw bruiloft of evenement is ook een echte showstopper. Wij komen dan met een luxe ham op locatie om deze met de hand voor uw gasten te versnijden en te presenteren. We vertellen uw gasten dan graag alles over charcuterie, de ham, de processen en afkomsten. Door onze ervaring zijn wij in de gelegenheid om de best hamsnijders van Nederland bij u op locatie een demonstratie te laten geven. Neem gerust contact met ons op. Wij stellen graag in overleg met u een bijzondere ervaring voor u en uw gasten samen.

Charcuterie Proeverij-en

Je kunt bij ons voor ieder moment – in goed overleg – een proeverij boeken. Dat kan in onze vleessalon in Voorschoten, maar ook op locatie. Niets is ons te gek. Wij komen u graag vermaken met ons smaaktheater in bedrijfskantines, sportcafés en illegale buurtkroegen. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of neem contact met ons op via +31616092812.]

GRATIS verzending

Bij orders boven de €100,- (binnen Nederland)

VERS gesneden & verpakt

altijd de beste kwaliteit in huis

SNELLE Levering

Op werkdagen binnen 24 uur vers gesneden en verzonden.

100% veilig afrekenen

iDeal / Creditcard / Bancontact / Apple Pay

© Charcuterie.nl 2019