Het is pas echt feest met een borrelplateau van charcuterie.nl.

Een borrelplateau bestellen met allerbeste ambachtelijk vervaardigde vleeswaren uit Spanje, Italië, Frankrijk en Nederland besteld u eenvoudig in onze webshop. Geniet van echte pata negra (Iberico Bellota), prosciutto of kloosterham.

Elke vleeswarenschaal wordt met de grootste zorg vers voor u gesneden en direct vacuümverpakt. Zo bent u ervan verzekerd dat de beste en meest verse kwaliteit in huis krijgt die mogelijk is. Naast de fijne vleeswaren worden er diverse bijpassende garnituren verzorgd zoals bijvoorbeeld ingelegde bietjes, zoetzure komkommer, gerookte amandelen of gemarineerde olijven.

Uw luxe vleeswarenschaal met flair presenteren

Een charcuterieplank wordt geleverd met een luxe presenteerschaal zodat u thuis uw gasten niet alleen kan verbluffend met exceptionele vleeswaren, maar ook met een sublieme presentatie. De diverse vleeswaren combineren uiteraard goed met mooie wijn, maar u kunt ook eens voor een mooi speciaal bier, zoals een IPA of een Saison kiezen.

Heeft u een voorkeur voor iets speciaals, laat het ons dan weten. Bij uw bestelling kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken door een bericht mee te sturen.

GRATIS verzending

Bij orders boven de €100,- (binnen Nederland)

VERS gesneden & verpakt

altijd de beste kwaliteit in huis

SNELLE Levering

Op werkdagen binnen 24 uur vers gesneden en verzonden.

100% veilig afrekenen

iDeal / Creditcard / Bancontact / Apple Pay

© Charcuterie.nl 2019