Het verhaal van Luc De Laet & Peggy Van Haver is er een van goesting, hard werken en een ferme portie gezonde ambitie. Dankzij vele uren gezonde weekend – en vakantiewerk leerde Luc de stiel van vleeshouwer. In 1992 begon hun verhaal in Hove, daaar nam Luc een zaak over van de familie Hendrickx. Wat begon met een beenhouwerij in Hove is uitgegroeid tot veel meer: een groothandel, een restaurant, een tweede beenhouwerij in de Antwerp City Brewery en zelfs een exclusieve Butcher’s gin. Ondertussen is De Laet & Van Haver een internationaal begrip geworden en beleveren ze met hun groothandel de restaurateurs Albert Adria en breiden ze hun horecacliënteel verder uit binnen België maar ook buiten de landsgrenzen.

Show Filters
  • Dolce Zero

    8,50 / 80 gram In winkelmand
  • Secreto 07 de Laet van Haver online bestellen

    Secreto 07

    10,50 / per 80 gram In winkelmand
Show Filters