Het verhaal van Luc De Laet & Peggy Van Haver is er een van goesting, hard werken en een ferme portie gezonde ambitie. Dankzij vele uren gezonde weekend – en vakantiewerk leerde Luc de stiel van vleeshouwer. In 1992 begon hun verhaal in Hove, daaar nam Luc een zaak over van de familie Hendrickx. Wat begon met een beenhouwerij in Hove is uitgegroeid tot veel meer: een groothandel, een restaurant, een tweede beenhouwerij in de Antwerp City Brewery en zelfs een exclusieve Butcher’s gin. Ondertussen is De Laet & Van Haver een internationaal begrip geworden en beleveren ze met hun groothandel de restaurateurs Albert Adria en breiden ze hun horecacliënteel verder uit binnen België maar ook buiten de landsgrenzen.
Charcuterie Spotlight
- Morcilla 100% Iberico vanaf: €10,50 / 225 gram
- Pata Negra & Wijn Box €80,00
- Terrine Varken & Sjalot €7,65 / pot à 200 gram
- Cabezada de Lomo €4,50 / 80 gram
- Pata Negra CadeauBox €67,50
Tags
100% Iberico 100% Iberico de bellota abonnement Blando cadeaubox cadeaupakket charcuterie Chorizo Droge worst Frankrijk Franse Fuet Ham abonnement handgesneden Hele ham Iberico italiaanse droge worst Italiaanse vleeswaren italiaanse worst Italië jamon Jamon 100% Iberico de Bellota Jamon Iberico Jamon Iberico de bellota lardo di collonata Lomo Pata Negra Pate pintxo relatiegeschenk Roquefort Salami Salchichon saucisson Spaanse ham Spaanse worst Spanje tapas Terrine Toscane turron venkelsalami wijn worst Zachte Turron
GRATIS verzending
Bij orders boven de €100,- (binnen Nederland)
VERS gesneden & verpakt
altijd de beste kwaliteit in huis
SNELLE Levering
Op werkdagen binnen 24 uur vers gesneden en verzonden.
100% veilig afrekenen
iDeal / Creditcard / Bancontact / Apple Pay